skip to Main Content

Containerverhuur gemakkelijk gemaakt! Containeronline.be werkt met Multisafepay om uw betaling 100% veilig online te verwerken.

Na het plaatsen van uw bestelling komt u via een beveiligde verbinding terecht op het portaal van Multisafepay. Via Sofort banking kan u nadien uw bank kiezen en de betaling afronden zoals u normaal doet bij internetbankieren. U kunt vanaf heden ook de keuze maken voor een betaling met Bancontact.

Voor een vlotte afhandeling raden wij deze manier van betalen aan, maar wenst u toch liever op een andere manier te betalen dan kan u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw aanvraag binnen de 24 uur.

ContainerOnline.be is de best mogelijke oplossing om uw containers te bestellen! In slechts enkele seconden heeft u veilig en online de perfect afvalcontainer besteld om afval af te voeren of op te ruimen. Wij plaatsen containers in Oost-Vlaanderen en Antwerpen voor zowel particulieren als bedrijven en kmo’s.

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van containers en afvalcontainers voor puin zoals steenpuin, maar ook gewapend beton, grof vuil, afval van bouwwerken of renovatiewerken, zuivere grond, stenen, graszoden, groenafval, houtafval, papier en karton, maar ook alle andere soorten van gemengd afval.

Snel een afvalcontainer of puincontainer bestellen, doe je via ContainerOnline.be, de goedkoopste containerverhuur!

Close search
Winkelwagen
Back To Top