skip to Main Content

Wat mag er in de container?

Bij elk type container kan u onderaan op de pagina zien wat er wel en niet toegelaten is. Gevaarlijke stoffen (olie, asbest, rubber, chemicaliën, kuisproducten,…) zijn te allen tijde verboden.

Hoe vol mag de container?

Alle containers mogen PLAT vol geladen worden. Indien hoger geladen zijn wij genoodzaakt hier een supplement voor aan te rekenen.

Hoe snel kan er geleverd worden na bestelling ?

Wij hanteren een minimum termijn van 2 werkdagen. Bv maandag bestellen, woensdag ten vroegste leveren. Als het noodzakelijk is om een container te bestellen sneller dan 2 dagen, gelieve dan telefonisch contact (+32 489 83 93 15) op te nemen naar de mogelijkheden.

Hoe lang blijft een container staan ?

7 dagen inclusief is voorzien in de prijs. Bv maandag plaatsen, week nadien maandag ophalen. U kan deze ook sneller laten ophalen door een seintje te geven. Of indien u dit op voorhand al weet, kan u dit al meegeven in de opmerkingen bij een bestelling.

Kan ik ook telefonisch bestellen ?

Wij werken uitsluitend via de website. U kan ons steeds bereiken voor eventuele vragen of opmerkingen. Orders zijn echter enkel via de website mogelijk.

Moet ik parkeerverbod aanvragen ?

Indien de container op de openbare weg geplaatst moet worden, hebt u als klant de plicht dit aan te vragen bij het lokale bestuur. U doet hiervan aangifte en plaatst vervolgens borden voor parkeerverbod. Deze zijn meestal ook beschikbaar via het lokale bestuur. Wij vragen graag een minimum van 10m plaats voor het afzetten van de container.

Let op! Afhankelijk van de woonplaats duurt een aanvraag enkele dagen bij het lokale bestuur. Onze containers zijn voorzien van verkeersbord D1, reflectoren en knipperlicht. Dit hoeft u niet te voorzien.

 Kan de container op een oprit staan ?

Ja, de container kan op een oprit staan. Als er echter schade ontstaat kunnen wij hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden.

 

Close search
Winkelwagen
Back To Top