skip to Main Content

Vandaag besteld, binnen 2 dagen geleverd

Levering ook op zaterdagvoormiddag

Incl. 1 week huur (bellen voor ophaling)

Containerdienst Aalst

Container nodig in Aalst? Bestel hier online!

Een afvalcontainer bestellen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Vanuit onze vertrekplaats in Aalst leveren wij snel en efficiënt jouw afvalcontainer.

Makkelijk besteld in onze webshop, in 3 stappen heb je al een container gehuurd. Je kiest het volume van de container en de afvalstroom die erin moet. Daarna vul je je gegevens en het gewenste levertijdstip. Op het einde van de rit betaal je veilig via Multisafepay.

Snelle levering van je container kan steeds op aanvraag. Standaard is de levertermijn 2 werkdagen. Heb je sneller een container nodig? Of heb je meerdere containerwissels nodig op je werf? Contacteer ons gerust! Wij zorgen voor vlotte leveringen op je werf.

Een container huren in Aalst

Vanuit onze vertrekplaats in Beveren levert Containeronline.be containers in Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Bij Containeronline.be vind je containers in alle soorten en maten.

Bestel telefonisch of online 

De standaard levertermijn voor een container is 2 werkdagen. Heb je dringend een container nodig? Bel ons gerust! Wij zorgen ervoor dat je container zo snel mogelijk geleverd wordt, op het afgesproken werfadres.

Verschillende afvalstromen en containers

Bij Containeronline.be kan je verschillende soorten containers huren in Sint-Niklaas. Je kan een container huren in 3 formaten: 10m³, 20 m³ of 30m³. Daarbij kan je allerlei afvalstromen afvoeren in onze containers. Groenafval, grond met stenen, steenpuin enz.

Vertrekplaatsen containerdienst

Close search
Winkelwagen
Back To Top